Deelwagens

Gepubliceerd op Donderdag 13 juni 2024

Een eigen wagen kost veel geld, ook als hij stilstaat. Daarom stelt Anzegem twee elektrische deelwagens ter beschikking. Want dankzij dit deelsysteem betaal je  enkel bij effectief gebruik van een wagen, waardoor je jaarlijks een heleboel geld kan besparen.

Het gebruik van deze elektrische deelwagens biedt heel wat voordelen: het is flexibel, gebruiksvriendelijk, milieubewust en men hoeft geen maandelijks abonnement te betalen. 

Gebruiksvriendelijke app

De auto reserveren kan via een app op de telefoon (Mobilize Share). Je haalt de wagen op aan het afhaalpunt (parking Torrebos of Louis Isebaertplantsoen) en brengt hem na de rit naar dezelfde locatie terug. De auto openen en sluiten kan ook eenvoudig via de app.

Kostprijs

Voor het gebruik van de Renault Kangoo Maxi ZE (5 plaatsen) betaalt men 4,99 euro per uur + 0,27 euro per kilometer (minimum gebruik van 1u). Voor 12u betaal je 36 euro (+0.27 euro per kilometer). De betaling kan ook via de app geregeld worden.

Infomoment inwoners

Inwoners die graag meer uitleg willen over het gebruik van deze elektrische deelwagens, zijn welkom op maandag 8 juli om 19u30 bij de deelwagen op het Louis Isebaertplantsoen.

Verandering locatie

Momenteel staat de ene deelwagen op parking Torrebos, maar deze zal waarschijnlijk verhuizen naar de parking voor het gemeentehuis (kant Berglaan). Dit van zodra de laadpaal daar geactiveerd is. We houden jullie hiervan op de hoogte.

 

Lees hier hoe je de wagen kan gebruiken

Deelwagen