Reservatie zalen Gemeentepunt

Gepubliceerd op dinsdag 10 september 2024

Naar aanleiding van de ingebruikname van de theaterzaal, leskeuken en polyvalente zaal in het Gemeentepunt werd een gebruiksreglement en huurprijzenreglement op proef opgemaakt en ook een overgangsregeling inzake reservaties vastgelegd. U kan alles in detail terugvinden op www.anzegem.be/zaalverhuur.

We willen dit reglement sowieso laten proefdraaien voor een periode van anderhalf jaar om eventuele kinderziektes – die er ongetwijfeld zullen zijn -  op te sporen en waar mogelijk ook te verhelpen. 

De reservatiekalender voor de theaterzaal wordt pas in het digitale reservatiesysteem reservaties.anzegem.be open gezet vanaf 1 maart. Voorafgaand hieraan ontvingen de toneelgroepen reeds een link naar een webformulier om vrijblijvend een optie te nemen voor het kalenderjaar 2025 tot en met februari 2026. Zo kunnen zij hun bestaande voorrangsregeling van 6 maanden blijven behouden. 

Wie  gebruik wenst te maken van de theaterzaal voor de periode tussen 15 oktober 2024 en februari 2025, kan dit via onderstaand webformulier aanvragen.

De kalender voor de feestzaal en de leskeuken wordt in het digitale reservatiesysteem ter beschikking gesteld vanaf 16 september. Voorafgaand hieraan ontvingen de jeugdverenigingen eveneens een formulier voor het doorgeven van hun fuifdata voor het kalenderjaar 2025 tot en met februari 2026 opdat ook zij hun voorrangsregeling zouden kunnen behouden.

 

Indien uw vereniging gebruik wenst te maken van de theaterzaal in ondervermelde periode , dan kan u dit via het webformulier aanvragen in de periode van 1 tot en met 15 oktober.  We bekijken dan in welke mate dit al dan niet haalbaar is en  combineerbaar met andere activiteiten.

Optieformulier theaterzaal Gemeentepunt
periode vanaf 15 oktober 2024 tot en met 28 februari 2025
Gewenste locatie